/ musik /

Flyg vilda fågel

Lite aftonsmusik så här på starten av veckan. Denna låten är en av mina två favoriter av Lisa Ekdahl. Blir så lugn & harmonisk av den. Min andra favorit är - Öppna upp ditt fönster. Om ni vill lyssna på liknande musik så är Sophie Zelmanie en riktigt duktig sångerska som gör skön/mysig musik. Är så otroligt less på kommersiell musik som spelas sönder i radio, intetsägande. Jag har kommit i ett stim då jag lyssnar mycket på 60 till 90 tals musik & blues;). Dock undantag för då jag tränar då pumpar jag sönder alla sönderspelade poplåtar;).
 
Go kväll;)
/ familjen /

Henry Petter Leon

 
Ja du är ljuset i vårat liv Henry P Leon fattar inte vad jag gjorde innan du fanns. Du är som en liten toker som springer runt här hemma!. En glad liten kille med mycket vilja. Du har dina egna sätt att göra saker på, som att lägga tutten (nappen) i vattenglaset innan du ska dricka, bli kittlad just innnan du ska sova, sitta i datatstolen & se Pettson & Findus, sparka alla dess bollar stora som små. 
Ja vad ska det bli av dig?!;)
 
/ outfits /

Hej

Hej där ute!:).
Sitter med en kopp i min hand & ringer lite samtal här hemma. Försöker få ordning på våran stuga hemma i Norrland om att bygga nytt. Vill lova att det är mycket man måste ansöka om men så är det. Har också funderat på att boka en tid hos en fotograf för att ta kort på våran lilla familj. Har kommit fram till att vi har typ inga kort på oss tre tillsammans, vilket jag vill ha. Igår tog jag en massa foton på Henry här hemma, vilket inte är det lättaste. Han har verkligen inte tid att titta in i kameran så jag sprang runt & jagade han & försökte knäppa av några bilder men det gäller att vara riktigt snabb. Tänkte lägga upp några av dom:).
 
Önskar en go start på denna veckan till alla er där ute;)