/ outfits /

VIDARE


Nu har jag packat min väska redo för att lämna Skellefteå för denna gång, har haft det otroligt mysigt uppaskattar varje sekund. Har just sagt hej då till Sofia & ska snart bli upphämtad av Gabbo för att sova hos henne i Umeå två nätter sedan bege mig vidare mot Sundsvall till bror & hans familj (min bror fyller nämligen trettio;)) så det ska firas stort:)!. Bjuder på en dagens låt som jag blev tipsad om av en gammal vän, gillar verkligen den här typen av musik;).
Ta vara på dagen:)!

/ outfits /

HARMONI

I Söndags åkte vi till stugan för att se så den inte var helt igensnöad, vilket den typ var:). Medans pappa tog tag i att skotta undan det mesta av snön, passade jag & mamma på att åka en skidtur men jag kan ju lova att jag fick en svettattack åka skidor måste vara mest skonsamma träningen & allsidiga, använder hela kroppen. Riktigt härlig & lite jobbigt var det, Då hann man med en skidtur detta året också:).
/ outfits /

VILL HA;)

Var inne på en mysig butik i stan som hade massa fint porslin, fastnade för dom två gråa Mateus faten på första bilden & även skålen:).