/ outfits /

USED TO KNOW

Var inne på en av mina dagliga bloggar nämligen hennes där hon hade lagt ut denna låten, usch så bra!!! kommer att nötas i mina lurar vill jag lova, tycker videon är sjukt vacker & konstnärlig vill bara måla något när jag ser den. Det här inlägget får avsluta kvällen nu ska jag mysa ner mig i sängen med min kille & se en gammal klassiker innan man somnar, kanske Sunes sommar om jag får välja;)
Natti:)
/ outfits /

KATTER VAR DET HÄR

Mys Zingo ligger & har det riktigt gott i fårskinnet
Lea som njuter i solen, men inte så länge till;)
Hon tittar fint in i kameran:)
Fridfullheten är över, Zingo vill vara med.
I detta fönstret brukar dom sitta & spana på fåglar, Lea sitter & jamar efter dom tror hon är sugen på en tugga, haha.
Känn er uttittade, två stirrandes katter & hungriga;P
Nu när jag tänker på det, helt otroligt att dom inte rivit ner något från fönstret ännu, är ju så lite om plats att röra sig på, dom är duktiga dom;)
Ja fick bara ett il efter dess två, kanske inte så kul för er men jag lägger ut bilderna ändå:).
/ outfits /

ÄLSKAR

Alla mina älsklingar samlade på ett ställe;), ännu en lugn Lördag här i Groningen. I morgon är det match igen (hemma match) så det blir en softar Lördag, har jag inget emot har jobbat hela dagen så jag känner att jag inte orkar så mycket mer, plus idag på jobbet var det full rulle från början till slut. Blev så kaffesugen nu på kvällskvisten så jag har tagit mig friheten att ta en kopp, men tror dock att jag kommer att få problem med att somna, brukar bli så när jag dricker kaffe efter sju på kvällen:/. Men, men har man ett beroende så har man;).
Lite sent kanske men trevlig Lördag på er eller Lördagskväll kanske passar bättre:)