/ outfits /

Feel good!!!

Till er alla som inte sett denna film, se den!!!!!!. Länge sedan jag såg en bra film men nu har jag äntligen fått se en;). Snacka om feel good film, gillar även när filmer är baserade på verkliga händelser. Ni måste se den;)!. Är smått less på amrikanska filmer oftast är dom förutsägbara & samma skådisar. Nä gud nu blev jag sugen på se den igen;)!.
/ outfits /

Onsdag

Hej på er!. Har börjat denna Onsdag med ett morgonpass på gymmet (spinning) med Diana;). Har köpt ett månadskort nu så det gäller att nyttja varje stund, tänkte vänta med att köpa ett årskort tills efter jul då vi är tillbaka från hemma vistelsen. Väntar nu på att Petter ska komma hem med Zingo som varit på check. Ska bege oss iväg mot ett möblehus se om vi kan finna en sängram. 
Imorgon får vi finbesök av Ida (Petters syster) & Tobbe ska bli kul att få hit faster Ida:)!!!
 
See ya later;) 
/ outfits /

vaccineras

Igår var jag iväg med Henry för tre månaders vaccination. Första sprutan gick bra men andra gjorde ont. Så i natt har det varit lite orolig sömn. Henry var tok het låg & gnydde hela tiden grinade bara några få gånger. Men som mor blev man såklart orolig. Men nu på morgonen mår han bättre fortfarande lite varm men inte alls som i natt. Trodde det var bara under graviditeten man var orolig men nu har jag förstått att man kommer vara det hela livet mer eller mindre:). Men det hör väl till mammarollen:).