/ outfits /

FILT TILL LITEN

Hade beställt en filt av min älskade mormor till våran lilla/e. Jag var inne på nätet & visade hur jag hade tänkt mig, sedan gav jag mormor friahänder. Blev så otroligt glad när jag fick se resultatet, kunde inte bli bättre;)!!!. Mormor Vivvi & hennes syster Gun har jobbat ihop på denna bedårande filt, blev så glad!:)
Tack mormor & Gun:)!
/ outfits /

FRÅN GRONINGEN TILL NORR

Sista dagen i Groningen
Njuter i Helsingborg hos Sofie/Andreas
Fina Sofie
På väg mot Ella/Fredrik
Inte så nöjda katter, jamade i typ 5 timmar höll på att bli galen!
Toppenväder & sjukt goda glassar;)
Solar på balkonen hemma i Skellefteå
Jägaren:) (dock inte han som skjutit)
Ljusvattnet
Ja nu är vi hemma i Skellefteå & bara tar det piano, semestern har börjat:). Sitter i detta nu hemma i Petters barndomshem (Ljusvattnet) & skriver. Har sagt farväl till Groningen & nu ger vi oss ut på nya äventyr. Vi ska nämligen flytta men vart vet vi ännu inte. Så det är spännande vill jag lova. Allt hände så plötsligt från ena dagen till den andra fick vi veta att det inte belv förlängt med Groningen. Så vi hade två dagar på oss att fixa så mycket vi kunde innan det var dags att bege sig iväg på semseter hem till Sverige. Vi bestämde oss för att bila hem för att rymma så mycket packning som möjligt. På vägen hem hade vi turen & lyckan att stanna upp hos Sofie & Andreas i Helsingborg. & sedan ett stopp i Munktorp hos Elena & Fredrik. Snabba visiter men mycket mysiga & trevliga sådan nästa gång stannar vi längre;). Så nu ska vi tillbringa semester här hemma & se vad som kommer hända, vart vi kommer att bo i framtiden. Längtar tills på måndag ska då få träffa barnmorskan. Jag kommer att föda här i Skellefteå vilket känns bra. Nu är det inte länge kvar:).
Bjuder på lite bilder från resans gång.
/ outfits /

RESANDE FOT

Hej på er alla fina:)! Vet att jag inte varit så aktiv på bloggen nu senaste tiden, men har varit mycket som hänt den senaste veckan. I morgon är vi hemma i Norr då kommer jag kunna blogga som vanligt igen, men ni kan även följa mig på twitter IdaCeciliaBerglund & instagram idaceciliaberglund. Ses sen!