/ outfits /

Packas för fullt!!!!

Här håller det på att packas för fullt. Lyssnar på gammal klassisk julmusik & packar till oss alla. Petter är på träning så jag börjar lite smått åt han med;). Längtar hem så jag håller på spricka:)!. Det blir första julen för lille Henry, förra julen & nyåret var vi i Thailand med Petters familj. Så nu känns det skönt med en jul hemma. Äta svenskt julbord & bara mysa med familj & släkt. Har även bokat dop för Henry som blir dagen innan nyåret;). Nä nu ska jag packa vidare. Kanske bjuder på en bild från kaoset här hemma, kläder överallt. Kommer garanterat att glömma något;)!.
Hoj hoj!
/ outfits /

Snöig Söndag

Så här såg det ut när vi vaknade i morse, det tok snöade. Börjar få riktig julstämning nu. Har städat hela förmiddagen, så det är avbockat från "att göra listan". Ska gå ut i förrådet & hämta in resväskorna måste packa smart. Har en tendens att överpacka använder knappt hälften av kläderna. & nu har vi en till att packa åt;). En katt som göttar sig inne i värmen är Zingo. Han har fått vara ute då vi är ute ibland. Vi har en liten "sjö" ca 50 m från där vi bor. Där brukar en massa änder hänga vilket Zingo älskar. & nu har det  varit tunn, tunn is på det lilla vattenhålet & självklart skulle Zingo ut på isen. Han har nu gått igenom två gånger denna veckan, han verkar inte lära sig;).
/ outfits /

Fredagen som var

 
Så här såg det ut hemma hos oss i Fredags. Tidigare i veckan försökte jag mig på lussebullar, men blev dock ingen hitt. Stenhårda & degiga i ett. Hade för mycket gäst & mjöl. Trots mina inte så goda lussebullar åt Petter så många han orkade bara för an var så sugen. Men i Fredags fick han ett ryck att göra sig ett försök på lussekattbak. Hädan efter är det han som får stå för bullbaket här hemma. Dom blev sjukt goda, mycket smak & saftiga, plus i kanten på Petter;). Medans han bakade såg jag & Henry på X Factor, helt rätt att Awa vann;).